1

The MaxiDiag MD808 Pro is built to take your diagnostic experience to a whole new level. Loaded with oil service reset, battery registration and reset, parking brake pad relearn after replacement, steering angle sensor relearn and diesel particulate filter regeneration functions, MD808 Pro can access ALL available modules for the best diagnosis operations. With all that enclosed in a 4-inch hand-held device, there is no better multifunctional scan tool on the market.

The MaxiDiag MD808 Pro Combination of MaxiCheck Pro and MD802 all system model

2

Questions & Answers about the Autel MaxiDiag MD808 PRO Diagnostic Tool:

1.Question:Autel launched another new product md808. what’s the differences between md808 pro and md808?

Answer:MD808 pro is an more advanced professional scan tool than MD808. Though MD808 and MD808 pro are armed the same hardware, MD808 pro has more powerful built-in software system than MD808 pro. MD808 can only access to Engine, Transmission, ABS, and Airbag (SRS) systems while MD808 pro support Read/Clear Codes and Live Data functions for ALL systems.
2.Question:Hello could you recommend a diagnostic tool? My Epb light is on my 2015 chrysler 200
Answer:Hi Alegres, that’s a very good question, of course I would like to recommend md808pro regarding your problem. Actually MD808 Pro can not only help you turn the EPB light off with a full access to all electronic modules of your car, besides, with EPB special function, it also allow you to service the brake pad when it is needed to change in the future. So it is very handy for those who want to work on the backyard.
Hope my answer helps you.
3.Question:Is this tool going to on Audi Q 7 2008 for battery replacement registration ?
Answer:Hi ,yes, it is. Please be noted that a replacement aftermarket battery has the same specifications, such as capacity and type, of the battery used in the vehicle.
 
4.Question:Autel md808 what is it does with tpms system ?
Answer:Hello, you will be able to read the codes, but will not be able to activate the TPMS sensors. You might need TS serials product to perform relearning and programming to tpms system. 
5.Question:Will the 808pro do tpms?
Answer:Hi, MD808 pro can do tmps read/erase code as well as live data monitoring. But I don’t think it’s programmable, you might need to buy TS serial products from Autel if you want to program sensor and TMPS relearn . 
6.Question:I have a service stability control light and message on my 2015 chrysler 300. Would this be able to scan stabilty control issue and pinpoint the issue
Answer:Hi , yes, it is.
7.Question:2 questions. can this be used to retrieve ford door codes and can it be used to retract the epb on newer model volvos?
Answer:Hi , yes, it could do for both. 
8.Question:will it scan ford diesel truck engines? if not where can I find one that will.
Answer:Hi ,YES the MD808Pro will scan Ford diesel vehicles. Vehicles Light Duty and Medium Duty. Thank you